Wie ben ik

Mijn naam is Peter Sjerps. Sinds jongs af aan heb ik een passie voor sport en bewegen. Ik ben begonnen met verscheidene teamsporten en ben mij steeds meer gaan interesseren voor individuele sport. Door eigen ervaringen, belevingen en het duidelijk stellen van doelen heb ik veel lichamelijke en mentale voordelen ervaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de keuze heb gemaakt om anderen hierbij te coachen en te helpen.


Als opleiding ben ik toen het CIOS gestart te Haarlem. Vervolgens de National Academy of Sports Medicine afgerond en mij in Overload verdiept…


Inmiddels is het een gegeven dat een dagelijkse portie bewegen een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Werken aan een gezond en sterk lichaam is eigenlijk niet meer weg te denken… Dit ook om op latere leeftijd een zo kwalitatief mogelijk te kunnen leiden.


Veel mensen zijn bang dat bij een gezonde levensstijl hun sociale leven er onder gaat leiden en dat ze geen “leuke dingen’ meer kunnen doen. Ik geloof dat er een bepaalde balans moet zijn! Dit betekent goed voor jezelf zorgen, je fit en vitaal voelen en toch kunnen genieten van het leven! 


Training is onmisbaar om voor die balans te zorgen en zo je Limitless Lifestyle te handhaven. Limitless Lifestyle kenmerkt zich door bewust en doelgericht te werk te gaan en jou met veel energie en passie te laten zien dat jouw mogelijkheden LIMITLESS zijn!!!