Welkom bij Unlimited Personal Training.

UNLIMITED PERSONAL TRAINING gelooft dat het meerendeel van de mensen zichzelf beperkt door zich te laten leiden door invloeden uit de persoonlijke omgeving en door hun eigen gecreëerde werkelijkheid. Social media hebben daar een grote invloed op en ook mensen in je omgeving die je niet de gewenste boost kunnen geven of het nodige vertrouwen. Dit leidt vaak tot een negatief of verwrongen zelfbeeld of een negatieve instelling.. "ik kan het niet" - wordt er vaak gezegd of "zo kan ik er niet uit zien"


Door middel van training en positiviteit is het mogelijk om meer vertrouwen in jezelf te krijgen, hierdoor ook meer vertrouwen in de keuzes die je maakt / kan maken en de confidence uit te stralen naar de buitenwereld...


UNLIMITED PERSONAL TRAINING staat bekend om de positieve benadering en de focus op wat er WEL kan! Door middel van leuke, uitdagende en doelgerichte training werken we samen naar het gewenste niveau toe! En
gaandeweg kom je erachter dat  je toch meer in je mars hebt dan je eigenlijk dacht en dat de mogelijkheden dus UNLIMITED zijn! 


Je doelen moeten haalbaar en realistisch zijn en daarbij wordt de nodige effort van je verwacht maar daar helpt UNLIMITED je bij. 


Of je doel nou een gezonde levensstijl is, houding correctie, sterker wordenverlies van vetmassa, hypertropy (spieropbouw) , fit voelen of gewoon beweging belangrijk vind?t... Of je nou een SKILL of POWERMOVE wilt leren zoals een handstand, een frontlever of een chin-up door middel van Calisthenics?


Unlimited possibilities zolang je maar echt wilt, en met die juiste mindset ga ik je helpen!