Impressie

 

 

 

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Tahira van der Meulen
04-08-20 16:40:56
Ik train nu een paar maanden bij the Body Studio, waarvan de laatste weken WOD bij Peter. Zijn trainingen zijn super persoonlijk en uitdagend. Ik heb nog geen enkele training bij hem niet alles uit mezelf gehaald. Het is elke keer weer anders. Ik merk inmiddels echt dat ik sterker word, dat is pas leuk!
Wieke Sieverts
30-07-20 15:42:42
Ik train inmiddels al weer twee jaar bij the body studio en heb zeker 1 keer per week een bbb les van Peter. Ook al heb ik soms geen zin, door Peter krijg je zin en plezier. Hij geeft zoveel energie en de trainingen zijn echt pittig. Dus na een uur ben ik en heel vrolijk en vol energie en heb ik echt lekker getraind. Dus wil je dit ook allemaal kom dan zeker trainen bij Peter. Hij is top 👍😄
Sascha De Hollander
30-07-20 10:26:14
Bij Peter trainen was heerlijk. Ik wilde graag afvallen na mijn zwangerschap en een betere conditie krijgen. We zijn rustig aan begonnen en heeft precies ingespeeld op mijn conditie en wensen. De trainingen waren zwaar maar dankzij hem ben ik bijna 32 KG afgevallen en kan ik mezelf weer gelukkig aankijken in de spiegel! Als je een goede personal trainer nodig hebt die jou helpt je doel te bereiken is hij de beste!
Lisa Roos
13-03-19 15:33:59
Als ik bij Peter heb getraind, ga ik altijd met een grote glimlach weer naar huis. De energie die hij geeft, zorgt ervoor dat iedere training een feestje wordt: op welk niveau en met welk doel je ook traint.
Peter is zo'n trainer die ervoor zorgt dat je niet meer twijfelt of je liever op de bank blijft liggen of aan de slag gaat. Zonder ook maar enigszins te pushen weet hij iedereen te motiveren met zijn goede vibe en afwisselende, uitdagende trainingen! Ik ben fan!
Dominique O
12-03-19 10:16:08
Peter weet je elke keer weer te motiveren om een stapje verder te gaan en je te laten zien dat jouw lichaam echt wel meer aan kan dan je in eerste instantie denkt. Oefeningen worden altijd aangepast aan jouw niveau. Vol positieve energie en altijd gezellig!
Tonen: 5  10   20