Impressie

 

 

 

Gastenboek

Tiina Van Hecke
09-10-20 07:51:49
Vaak met Peter getraind bij de Body Studio. Zijn circuits zijn altijd next level en hij is super motiverend, zelfs de lessen om 6:30 ‘s ochtends! Ik raad het iedereen aan wie snel en op de juist manier resulstaten wil zien om met Peter te trainen!
Anouk Eikendal
05-09-20 16:50:04
De trainingen van Peter zijn echt een waar feestje!! Hij is enthousiast en energiek, weet iedereen te motiveren en let ook goed op ieders techniek. Verder weet hij creatieve oefeningen te verzinnen wat een extra dimensie aan zijn trainingen geeft! Echt een topper!
Sandra van der Zwet
28-08-20 21:47:24
Trainen met Peter is heel erg fijn. Hij luistert en motiveert. Daarnaast zoekt hij altijd naar een stap verder en heeft hij het altijd door als je niet 100% geeft.
Hij zorgt er op een prettig manier voor dat je alles uit een training haalt en met een voldaan gevoel naar huis gaat.
Wouter
28-08-20 12:31:44
Peter is echt een topcoach! Altijd positief, met kennis van zaken én tips die je echt verder helpen.
Kortom: ik zou Peter aan iedereen aanraden.
En als ik dan écht iets negatiefs moet zeggen, dan is het zijn muzieksmaak. :)
Sammy Samantha
20-08-20 10:15:29
Ik begon met een klein groepje vrouwen in Haarlem, maar helaas is die uit elkaar gevallen, maar wilde niet opgeven, dus na een aantal weken weer begonnen bij Peter en heb er geen spijt van! Het is helaas niet elke week voor mij, maar als ik train dan voel ik me goed! Hij is de meest gemotiveerde, mafste trainer die ik heb gehad met de juiste manier van training geven!
Tahira van der Meulen
04-08-20 16:40:56
Ik train nu een paar maanden bij the Body Studio, waarvan de laatste weken WOD bij Peter. Zijn trainingen zijn super persoonlijk en uitdagend. Ik heb nog geen enkele training bij hem niet alles uit mezelf gehaald. Het is elke keer weer anders. Ik merk inmiddels echt dat ik sterker word, dat is pas leuk!
Wieke Sieverts
30-07-20 15:42:42
Ik train inmiddels al weer twee jaar bij the body studio en heb zeker 1 keer per week een bbb les van Peter. Ook al heb ik soms geen zin, door Peter krijg je zin en plezier. Hij geeft zoveel energie en de trainingen zijn echt pittig. Dus na een uur ben ik en heel vrolijk en vol energie en heb ik echt lekker getraind. Dus wil je dit ook allemaal kom dan zeker trainen bij Peter. Hij is top 👍😄
Sascha De Hollander
30-07-20 10:26:14
Bij Peter trainen was heerlijk. Ik wilde graag afvallen na mijn zwangerschap en een betere conditie krijgen. We zijn rustig aan begonnen en heeft precies ingespeeld op mijn conditie en wensen. De trainingen waren zwaar maar dankzij hem ben ik bijna 32 KG afgevallen en kan ik mezelf weer gelukkig aankijken in de spiegel! Als je een goede personal trainer nodig hebt die jou helpt je doel te bereiken is hij de beste!
Lisa Roos
13-03-19 15:33:59
Als ik bij Peter heb getraind, ga ik altijd met een grote glimlach weer naar huis. De energie die hij geeft, zorgt ervoor dat iedere training een feestje wordt: op welk niveau en met welk doel je ook traint.
Peter is zo'n trainer die ervoor zorgt dat je niet meer twijfelt of je liever op de bank blijft liggen of aan de slag gaat. Zonder ook maar enigszins te pushen weet hij iedereen te motiveren met zijn goede vibe en afwisselende, uitdagende trainingen! Ik ben fan!
Dominique O
12-03-19 10:16:08
Peter weet je elke keer weer te motiveren om een stapje verder te gaan en je te laten zien dat jouw lichaam echt wel meer aan kan dan je in eerste instantie denkt. Oefeningen worden altijd aangepast aan jouw niveau. Vol positieve energie en altijd gezellig!
Liesbeth G.
06-03-19 11:41:19
Trainen met Peter is altijd leuk en gezellig. Hij maakt elke training weer afwisselend. Zelf is hij super energiek, waardoor je zelf gemotiveerd wordt. Daarnaast is het altijd lachen met Peter, waardoor je meer plezier in het trainen krijgt.
Sandra van der Zwet
05-03-19 11:09:52
Peter zit vol energie en ik ook na mijn training. Ookal begin je zonder zin het is altijd een hele fijne training. Elke keer weer voel je achteraf wat je hebt getraind en je voelt je keer op keer sterker worden. Peter let goed op je houding en of je toch niet wat meer gewicht kan pakken en dus nog meer resultaten boekt. Ik train wekelijk met veel plezier met Peter
Eline
23-02-19 21:25:09
Peter! Thanks voor de trainingen! Hardcore-spierpijn maar zeker resultaat!
Weer voor herhaling vatbaar!
Tonen: 5  10   20