Resultaten en Reviews

 

 

 

Gastenboek

Lisa Roos
13-03-19 15:33:59
Als ik bij Peter heb getraind, ga ik altijd met een grote glimlach weer naar huis. De energie die hij geeft, zorgt ervoor dat iedere training een feestje wordt: op welk niveau en met welk doel je ook traint.
Peter is zo'n trainer die ervoor zorgt dat je niet meer twijfelt of je liever op de bank blijft liggen of aan de slag gaat. Zonder ook maar enigszins te pushen weet hij iedereen te motiveren met zijn goede vibe en afwisselende, uitdagende trainingen! Ik ben fan!
Dominique O
12-03-19 10:16:08
Peter weet je elke keer weer te motiveren om een stapje verder te gaan en je te laten zien dat jouw lichaam echt wel meer aan kan dan je in eerste instantie denkt. Oefeningen worden altijd aangepast aan jouw niveau. Vol positieve energie en altijd gezellig!
Liesbeth G.
06-03-19 11:41:19
Trainen met Peter is altijd leuk en gezellig. Hij maakt elke training weer afwisselend. Zelf is hij super energiek, waardoor je zelf gemotiveerd wordt. Daarnaast is het altijd lachen met Peter, waardoor je meer plezier in het trainen krijgt.
Sandra van der Zwet
05-03-19 11:09:52
Peter zit vol energie en ik ook na mijn training. Ookal begin je zonder zin het is altijd een hele fijne training. Elke keer weer voel je achteraf wat je hebt getraind en je voelt je keer op keer sterker worden. Peter let goed op je houding en of je toch niet wat meer gewicht kan pakken en dus nog meer resultaten boekt. Ik train wekelijk met veel plezier met Peter
Eline
23-02-19 21:25:09
Peter! Thanks voor de trainingen! Hardcore-spierpijn maar zeker resultaat!
Weer voor herhaling vatbaar!